Bewoners ABC: Wat met het poetsen in mijn gebouw

WoninGent poetst een groot deel van het gebouw. Maar we vragen ook aan de bewoners om mee te helpen. Zo zijn de kosten voor het poetsen voor de bewoners lager. 

Daarnaast vragen we ook aan iedereen om respect te hebben voor de gemeenschappelijke ruimtes zoals de inkom, gangen, liften… Als alle bewoners helpen om het gebouw proper te houden, is het voor iedereen fijner wonen. Maken jij zelf, je familie, vrienden of huisdieren de gemeenschappelijke delen vuil? Ruim dit dan direct zelf op. 

Poetsregeling:

Belvédèreweg

  • WoninGent: Wij poetsen de inkomhallen, de liften, trappen, het gelijkvloers, de tellerlokalen en de gangen van de bergingen 1 keer per week grondig. De inkomhal krijgt nog een nazicht op vrijdag. Dit wilt zeggen dat we de inkomhal dan nog eens poetsen als deze vuil is.
  • Bewoners: Jij poetst het stuk gang voor je eigen deur.

Stoppelstraat 48

  • WoninGent: Wij poetsen 1 keer per week de inkomhal, fietsenberging, tellerlokalen, liften, berginggangen grondig. De inkomhal krijgt nog een nazicht op vrijdag. Dit wilt zeggen dat we de inkomhal dan nog eens poetsen als deze vuil is.  
    We poetsen de noodtrappen 2 keer per jaar grondig, of als we melding krijgen dat ze vuil zijn. 
  • Bewoners: Jij poetst de gang op je eigen verdiep.

Stoppelstraat 50-52

  • WoninGent: Wij poetsen 1 keer per week de inkomhallen, fietsenberging, trappen, tellerlokalen, liften, garage grondig. De inkomhal krijgt nog een nazicht op vrijdag. Dit wilt zeggen dat we de inkomhal dan nog eens poetsen als deze vuil is.  
  • Bewoners: Jij poetst de gang op je eigen verdiep.
     

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.