Welke koopwoningen heeft WoninGent?

Aanbod sociale koopwoningen

Malpertuussite (Brugse Poort)

Op de Malpertuussite, naast het natuurreservaat de Bourgoyen, bouwden we 22 sociale koopwoningen. Het zijn moderne, grote huizen met drie of vier slaapkamers, een lichte leefruimte en een mooie keuken en badkamer. Ze hebben allemaal een eigen tuin. 


Brusselsepoortstraat (Gent Centrum)

Nieuwbouwproject met 17 appartementen voor sociale koop. Het project bestaat uit 3 kleinere appartementsgebouwen, waarvan er 2 verbonden worden door een ondergrondse parking (met 17 parkeerplaatsen, waarvan 2 voor personen met een handicap) en een binnenplein:

  • Het gebouw aan de straatzijde telt 4 bouwlagen en biedt ruimte aan 9 appartementen met 2 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een eigen terras of tuin. 
  • Een tweede gebouw op het binnenplein telt 6 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De kopers van de gelijkvloerse verdieping zullen een eigen privaat tuintje hebben. De andere appartementen hebben een eigen terras. 
  • Een derde gebouw bevindt zich aan de waterkant. Daar kunnen de kopers in alle rust genieten van een ruim appartement met drie slaapkamers, een groot terras en een mooi zicht op de Visserijvaart en het Visserijpark.


Behalve deze twee nog lopende projecten zal WoninGent geen nieuwe koopprojecten meer realiseren. De koopregisters zullen na de verkoop van deze projecten worden gesloten.

Aanbod autostaanplaatsen en garages

In de Brugse Poort en in Nieuw Gent verkopen wij parkeerplaatsen aan sociale huurders en sociale kopers uit de buurt. Heb je interesse om een autostaanplaats te kopen? Dan kan je inschrijven in het koopregister. Sociale huurders en kopers die nog geen staanplaats of garage hebben, krijgen voorrang.


Ondergrondse parkeerplaatsen te koop in de Papinnestraat (Brugse Poort)

In de ondergrondse parkeergarage van Residentie Papinne verkopen wij parkeerplaatsen.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.