Overheidsopdrachten voor WoninGent

Bekendmaking van overheidsopdrachten via e-Notification

Conform de wetgeving op overheidsopdrachten worden bekendmakingen gepubliceerd via e-Notification. De registratie als ondernemer op het platform e-Notification wordt sterk aanbevolen.

Deze opdracht kan door middel van de registratie worden opgevolgd via een messaging-service. Bij elke wijziging aan de publicatie ontvangt de onderneming dan een e-mail. Op die manier blijf je op de hoogte van alle relevante informatie voor het opmaken en indienen van je offerte.

Als geregistreerde onderneming kan je automatisch op de hoogte worden gebracht van gepubliceerde overheidsopdrachten die je interesseren, als je een zoekprofiel instelt (bijvoorbeeld overheidsopdrachten die onder een bepaalde categorie diensten vallen).


Overzicht lopende procedures

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van onze lopende procedures. 

Dossiernummer Titel Bekendmaking Soort procedure Indiening Download
2020-042 Raamovereenkomst voor het uitvoeren van herstelwerken in het patrimonium van WoninGent (op afroep). Openbare procedure met Europese bekendmaking
2021-020 Raamovereenkomst voor het leveren van een keukenopstelling Openbare procedure met Europese bekendmaking
2021-017 Raamovereenkomst voor het aanstellen van een energiedeskundige voor het opmaken van energieprestatiecertificaten van de gemeenschappelijke delen van bestaande appartementsgebouwen en EPC’s residentiële eenheden. Openbare procedure met Europese bekendmaking

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.